Cégünkről

Cégünk Szitaprint GMK néven 1985-ben alakult családi vállalkozásként, fő tevékenységként szitanyomás profillal, majd 1988-tól hegesztőgép gyártással bővült a tevékenységi kör. Transzformátor gyártással 1992 óta foglalkozunk.

A 15 éves gépgyártási szakmai tapasztalat biztos alapokat képezett cégünk indulásához. Eleinte egy bérelt műhely állt rendelkezésünkre Kunmadarason, melyet 7 évvel később, vállalkozásunk bővülése miatt, saját tulajdonú karcagi telephelyre cseréltük, mely lehetővé tette gépparkunk folyamatos bővítését, mely azóta is évről évre kiegészül.

Jelenleg több mint 700m2 gyártó terület áll rendelkezésünkre, a gyártástechnológiához szükséges gépparkkal felszerelve. 2004-ben vásároltuk meg vákuum- impregnáló berendezésünket termékeink magas minőségének biztosítása érdekében.

A transzformátor tervezés és gyártás mellett javítással is foglalkozunk. A szaktudás és az eszközpark a mai napig lehetővé teszi az igény szerinti hegesztőgép gyártást is.


Termékeink egyedi kivitelezése szükségessé tette lakatos ipari részlegünk létrehozását. A transzformátor gyártás teljes folyamata szakképzett csapatunk által kerül megvalósításra, a tervezéstől a kivitelezésig, 40VA teljesítménytől 630kVA teljesítményig, az ipar számos területére.

Termékeink egy része exportálásra kerül, de számottevő részét hazai felhasználók, viszonteladók számára gyártjuk. Kiforrott, jó kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal, így alapanyagainkat mindig versenyképes áron tudjuk beszerezni, így mi is kedvező árú, kiváló minőségű termékeket tudunk megrendelőinknek biztosítani.

Célunk a technológia folyamatos fejlesztése, hogy partnereink továbbra is kiváló termékeket kapjanak a lehető legrövidebb határidővel, a legkedvezőbb áron.